Hur gör jag min blogg mer intressant?

Det är många som undrar hur man kan göra sin blogg mer intressant och på så sätt locka till sig fler läsare. Här kommer då därför ett par enkla tips som du kan använda för att göra din blogg mer intressant. Det gäller inte bara att synas genom att sprida sin blogg så att så många som möjligt hittar dit, utan bloggen måste dessutom ha ett intressant innehåll för att få läsarna att återkomma.

Webbdesign

Design

En av de viktigaste sakerna du bör tänka på är bloggens design. Designen, i synnerhet headern, är det första läsaren ser när han eller hon klickar sig in på din blogg och det gäller därför att kunna ge ett bra första intryck med en snygg och stilren design.

Inlägg

Skriv helst korta inlägg, men uppdatera ofta. Texten bör vara intressant och lättläst. Stora snygga bilder är ett stort plus (det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord). Håll en röd tråd i dina inlägg. Blogga om sådant som du brinner för så är det lättare att hitta på nya inlägg att skriva och att få fram ditt rätta jag i bloggen.

Rubriker

En spännande rubrik fångar läsarens intresse. Lägg ner lite extra tid på att komma på en bra rubrik som beskriver inlägget på ett intressant sätt.

Web designer

Uppdatera

Om du vill behålla läsarnas intresse är det viktig att uppdatera dagligen. Du behöver inte alltid skriva många inlägg och du behöver inte skriva långa inlägg. Ibland räcker det kanske att lägga upp en video eller ett par bilder i ett inlägg. Huvudsaken är att du uppdaterar.