För dig som blivit e-handlare

· Okategoriserade
Author

Din verksamhet på nätet är fördelaktig inte bara för dina kunder som lätt kan hitta det de söker, utan även för dig. Du har ingen fysisk butikslokal att tänka på som måste se inbjudande ut. Men en lagerlokal kanske du ändå måste ha? Kanske inte? Tredjepartslogistik kan vara lösningen.

Lager någon annanstans än hemma

Ett hem som är fyllt med varor kan innebära problem om olyckan är framme och det i sin tur kan innebära mycket arbete för dig. Kanske driver du din verksamhet bredvid ditt vanliga jobb? Har du då tid att vara vd, säljare, lagerarbetare, chaufför och ekonomiansvarig på samma gång? Att låta varorna ta vägen från tillverkaren till kunden via ett logistikföretag som håller dem i lager åt dig, kan spara tid och pengar. Så kallad tredjepartslogistik blir allt vanligare inom e-handelsbranschen.

Låt någon annan ta hand om jobbet

Ett logistikföretag kan hjälpa din verksamhet från kundfråga till leverans. Om du väljer ett mer omfattande logistikföretag finns det fler lösningar att tillgå förutom lagerhantering och frakt. Läs mer på nätet om hur du kan få hjälp med allt från kundtjänst till fakturering, webbutik och print-on-demand. Alla tjänster går ju naturligtvis att erhålla från olika företag som är specialiserade inom sitt område, men ibland kan en helhetslösning helt enkelt vara ett bättre alternativ.