7 bästa bloggarna att följa just nu

· Bloggar
Author

Blogglandskapet är lite föränderligt som modesäsongerna, det skiftar vilka som är bäst och nya stjärnor dyker hela tiden upp. Vi har samlat 10 bloggar från vidd spridda hörn av bloggosfären för att alla ska kunna hitta en intressant blogg att följa närmare. 

En oas bland resebloggar

lolaDen här amerikanska bloggerskan, Lola, reser väldigt mycket och tar otroliga bilder. Hon delar med sig av sitt arbete och sina intryck med vackra texter och skarpa betraktelser. Lola är en del av National Geographic fotografiska team och har en gedigen CV med namn som Travel Channel, The Guardian och New York Times. Eftersom hon reser mycket i jobbet, är det väluppdaterad information och nya inlägg dyker upp dagligen.

En smaskig matblogg

matblogFör dem som tänker på sin ekonomi men fortfarande älskar mat vet hur svårt det kan vara att göra något fantastiskt med billigare ingredienser.Detta motbevisar om och om igen på den här bloggen. Southern Bite har en försmak för sydamerikansk mat men med en internationell tvist på sina recept. Man kan söka genom otroligt många inlägg och hitta recept för ett helt år. Självklart kan man även köpa bloggarens egna kokbok om man vill alltid ha ett gott recept nära till hands.

Den enda pokerbloggen du behöver

pokerstarsblogDet här är den bästa pokerbloggen som berättar om de senaste pokernyheterna och vad som händer på dussintals olika pokerturneringar runt om i världen. Bloggen ägs av PokerStars, världens största pokersajt. De har sina egna turneringar och tävlingar som täcks från först till sista dagen, men bloggen innehåller även andra saker. För dem som är familjär med pokervärlden kommer att upptäcka många roliga videoklipp och intervjuer med kända spelare. Samt så rapporteras det även från de olika festerna och äventyren som sker på sidan av turneringarna. En blogg som även de med svalare pokerintresse kan finna intressant.

Få din egen hemlighetsfulla trädgård

trädgårdDen här bloggen är svensk och fokuserar på allt som rör trädgården. Man får inte bara lära sig om hur man odlar och se bloggerskan framsteg i hennes egen trädgård, det finns också en hel del recept och tips på vad man kan göra med sina växter och örter. Hela bloggen utgår från bloggerskan Kristinas 700 kvm stora trädgård där man får följa med på hennes försök att odla olika saker och skapa en inbjudande trädgård. Hon har även en egen bok med fyrfärgsbilder, recept och odlingsknep som hon samlat på sig genom åren.

Bli sommarfit med Fia

ptfiaPT-Fia jobbar åt Metro och är före detta personlig tränare. Hon skriver bra inlägg om hälsa och träning som går att relatera till även om man inte vill träna varje dag och äta strikta dieter. Hon rekommenderar mer balans mellan njutning och hälsan, det är okej är att äta något onyttigt ibland och det är okej att vara för trött att träna. Hon har själv erfarenheten av utbrändhet och stress, så man kan träna och äta tillsammans med henne utan att förändra hela ens vardag. Det är en upplyftande och ärlig blogg.

Inspireras till en helrenoverning

trenderPå gott och ont kan den här bloggen få en att vilja renovera om hela hemmet. Här samlas tips och stilar från alla världens hörn. Bloggen handlar till stor del om att inspirera med bilder. Man får också tips om vart man hittar de senaste inredningstrenderna. Så klart får man även insikt i bloggerskan liv och företaget hon driver runt bloggen. Den uppdateras ofta och letar man hus delar hon ut tips om vackra villor och lägenheten som ligger ute till försäljning.

Hitta ny spellista

sandraAtt blogga om musik brukar ofta handla om band och låtskrivare som pratar om sitt eget skapande. Den här bloggerskan kliver utanför ramen och bloggar om andras musik. Hon tipsar hela tiden om nya låtar som alla borde höra samt delar med sig av sitt privatliv. Låtarna kan vara från de största artisterna i världen, till mer obskyra och nystartade band som man annars inte hade hört talas om. Är man sugen på att hitta nya favoriter, kan man börja sitt sökande på denna blogg.