Bli mer effektiv i ditt skrivande

· Tips
Author

Om du driver en blogg spenderar du nog inte en oansenlig tid skrivandes. Och det finns mycket vi gör som inte hjälper vår produktivitet. Här följer några snabba tips på vad du kan göra och förändra för att skriva mer effektivt.

En bra arbetsplats

Om du flera gånger suttit ned i soffan med en laptop och försökt skriva, har du nog också märkt att du inte är lika effektiv som när du sitter korrekt vid ett skrivbord. Att ha en bra arbetsplats kommer alltid vara en av grundkraven för effektivitet. Och det finns även mängder med tillbehör som kan hjälpa dig på traven. Du behöver bara hitta de som är rätt för dig.

Minimera distraktioner

Att konstant bli avbruten eller störd på något vis är en av de värsta sakerna du kan råka ut för när det kommer till produktivitet och effektivitet. Genom att medvetet minimera alla distraktioner kommer du se tydliga resultat i hur effektivt du kan skriva. Sätt på något lättlyssnat som inte stör. Det kan vara allt från lätt musik till ljudet av regn. Lägg bort mobilen och sätt den på tystläge. Titta på vad som påverkar dig mest i din omgivning och tänk på hur du kan skärma bort dig från dem medan du skriver.